Bohmann Bohmann BH 3509 oala sub presiune, 9 litri, 2 capace, Inductie, otel inoxidabil
Datorita modului in care functioneaza oala sub presiune, asigura o gatire mult mai rapida, intrucat timpul de gatire este mult mai scurt si temperatura este mai mare decat la oala traditionala, ajungand la 120 de grade Celsius (de aceea este de inteles ca apa fierbe mult mai repede)
De menționat că NU recomandăm gătirea alimentelor mai sensibile la
temperaturi ridicate, care se prepară într-un timp relativ scurt
în condiții optime.
Deci, la ce poți folosi oala?
Ei bine, pentru tocănițe, supe, diverse preparate din
carne - practic mâncăruri care necesită de obicei 45 de
minute de timp de gătit. Deci, cum funcționează exact o
oală sub presiune?
Principiul de bază este următorul: presiunea din interiorul vasului
crește foarte mult, ceea ce se datorează mediului îngust creat prin
închiderea capacului și astfel temperatura internă ajunge la 100 de grade
Celsius, iar valoarea poate fi chiar și de 120 de grade Celsius.
Caracteristici:
9L
Diametru: 24 cm
Material: otel inoxidabil
Material maner: vinil
Perfect pentru orice sursa de incalzire si usor de
curatat in masina de spalat vase.